Vi vil kontrollere varen før forsendelse og give tracking nummer for alle afsendt produkter. I vores butik, din tilfredshed er vores højeste prioritet for langsigtede forretningsforbindelser mellem os. Vi tilbyder en tilbagesendelsespolitik for de kunder, der ikke er tilfredse med deres produkter. Der er et par retningslinjer, som skal følges for at gøre afkastet / bytte gå glat.

1、Før returnering, bedes du kontakte os for returadressen samt en tilladelse tilbage. Og bedes du læse følgende politik først:

A. Du kan kontakte os for en tilbagebetaling eller ombytning inden for 3 dage efter ankomsten, omfatter en grund til en Return og samtidig tage et billede for vores reference.

B. Ved modtagelse af pakken, skal du nøje undersøge. Hvis du har modtaget en dårlig kvalitet produkt, skal du tage billeder af produktet og sende det tilbage til os inden 14 dage efter modtagelsen. Du er nødt til at sende tilbage til os i original package.Then vil vi sende et nyt til dig eller udstede en refusion til dig.

C. Hvis du ønsker at returnere produktet, bare fordi du ikke vil have det, skal du bemærke, at gebyret tilbagevenden shipping er på din bekostning. du skal sende tilbage til os i original emballage, og produkterne ikke skulle have været anvendt (forventer prøve).

D.The produkt vil ikke blive erstattet eller returneres gratis, hvis dets kvalitet problemer er forårsaget af menneskelige faktorer eller undgåelige skader.

2、Hvis du ønsker at returnere produktet, Vedlæg en seddel med følgende oplysninger:

1) ordrenummer

2) Produkt kode / Produktnavn

3) Nærmere oplysninger om årsagen til din udveksling

4) En refusion eller ombytning som løsningen

Restitutioner vil blive krediteret til den oprindelige måde . Et gebyr 5% administrationsgebyr vil blive fratrukket restitution. Udskiftningen vil blive afsendt ud efter returvaren er modtaget. Når vi får din retuned parcel, vil vi kontakte dig.